• w-facebook
  • Twitter Icono blanco
  • Blanco Icono de Instagram

illuminatitenors@mail.com   |   T. +34 625187868   |   Barcelona, Catalunya

© 2018 Illuminati.

  L'espectacle

       TENORS és una paròdia dels mítics concerts que durant els anys noranta van fer arreu del món els Tres Tenors. Una paròdia feta des del respecte i l’admiració, procurant oferir un excel·lent nivell musical però sense deixar passar l’oportunitat d’enriure’s del món de l’òpera, de la solemnitat del protocol en els concerts de música clàssica o del divisme, rivalitat i excentricitat de certs cantants lírics. Un espectacle que combina l'òpera amb l'humor visual més esbojarrat i que farà riure a l’espectador a través de situacions absurdes alhora que l’emocionarà amb melodies conegudes i commovedores.

Amb una posada en escena sòbria i elegant, TENORS permet conèixer o recordar moltes de les àries, napolitanes, sarsueles, boleros i fins i tot èxits de Broadway que els Tres Tenors cantaven en els seus concerts.

       Ens disposem a presenciar un concert històric. A escena, només tres faristols daurats, un piano i unes monumentals cortines vermelles mig caigudes que vaticinen quin serà el desenllaç. Un esdeveniment apte només per a melòmans esdevindrà una lluita d´egos surrealista i carregada de situacions hilarants.

       TENORS es recolza en la veu, el silenci, el teatre visual i gestual... És, per tant, un espectacle sense fronteres ja que s’expressa en els llenguatges universals de la música i l'humor.